Vanaf €55,- euro gratis verzending
Vanaf €55,- euro gratis verzending

Wie zijn wij?

Welkom bij de Kinderkast. Dé online kinderkleding webshop met 100% duurzame kleding.

Veel kleding is nog prima geschikt voor een tweede leven. Kinderen groeien vooral in de eerste paar jaar van hun leven ontzettend snel. Kledingkasten puilen al gauw uit van kleding die te klein is geworden.

Hier hebben wij een oplossing voor. Op onze IG pagina vind u alleen kleding die van goede kwaliteit is. Wij staan achter onze kleding. Dat betekent dat als het niet goed genoeg is voor onze eigen kinderen wij de kleding niet verkopen.

U kunt bij de KinderKast uw kinderkleding doneren en wij zorgen ervoor dat uw kleding een tweede leven krijgt. U kunt een ander kindje ontzettend blij maken en helpt gelijk het milieu.
Zo stimuleren wij mensen om vaker vintage kleding te kopen in plaats van nieuw.

Vintage kleding moet wat ons betreft een betere imago krijgen. De meeste kleding in ons assortiment is zo goed als nieuw!  Wij zijn ook bereid om eventueel tegen een (kleine) vergoeding uw kinderkleding op te kopen. Duurzaamheid is voor ons de belangrijkste aspect geweest om de KinderKast te beginnen. Help ons verduurzamen in deze wegwerp maatschappij waarin veel kleding op de vuilnishoop terecht komt. Zonde!
Help ons uitbreiden, doneer en samen maken wij stap voor stap de kledinghoop kleiner.

Bekijk onze website en deel het met uw vriendengroep! Wij zijn ervan overtuigd dat er vast iets leuks tussen zit voor uw kleine spruit.

Write a comment